Sobre nosaltres

Som un ecosistema integral especialitzat en l’acompanyament a centres educatius i empreses cap a l'excel·lència formativa. Estudiem les necessitats, proposem les millors solucions i les implementem.

De la Idea a la Solució.

Contactar

Serveis

Formació de formadors

Saber-ne més

Estudi tecnològic

Saber-ne més

Taller de continguts

Saber-ne més
Formació de formadors

Com a lifelong learners (aprenents per a tota la vida) necessitem pensar en les formes que tenim de gestionar el nostre coneixement i aprenentatges. Hem de ser capaços d'avaluar les nostres estratègies amb pensament crític i profund, amb l'objectiu de millorar-les i compartir els nostres progressos amb la resta de la comunitat. ls complexes reptes als quals s'enfronten els centres educatius i les empreses exigeixen que no improvisem i tinguem la capacitat de sistematitzar i planificar estratègicament en els entorns de gestió del coneixement. Si ho fem, serem més eficaços. Si som més eficaços, aconseguirem els nostres objectius..


Estudi tecnològic

Millorar significativament el sistema propi de gestió del coneixement organitzacional així com assentar les bases d'un sistema personal d'aprenentatge per a cada alumne i docent és la clau per incrementar el compromís i crear coneixement útil i de qualitat.

Una bona eina que dóna suport a un equip format és l'altra cara de l'èxit

1. Implantació de moodle
2. Integracions (web, intranet, crm)
3. Disseny i personalització
4. Actualitzacions
5. Gestió acadèmica
Taller de continguts

- Analitzem els objectius pedagògics,
- Proposem un cronograma a partir de la documentació facilitada,
- Virtualitzem els continguts
- Implementem els continguts
Assabenta't de les nostres novetats a Twitter

Tweets by DocusVLE


Contacta amb nosaltres

*
*
* He llegit i accepto les condicions legals
*

Direcció

CNV del Valles - Barcelona

Telèfon

935 702 105


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús X Tancar